WE CREATE, TEST and OPTIMIZE VIDEO PRODUCTIONS FOR THE best results.

WE PRODUCE stories with human insight.

IconCreated with Sketch.

Video strategy & concepts

Wanneer je bij ons jouw plan op tafel neerlegt, dan vertalen we deze samen naar de juiste videostrategie. Dit houdt in dat we video formats en concepten bedenken, maar ook bepalen hoe we onze middelen gedurende de afgesproken periode in gaan zetten. Daarnaast bedenken we welke verschillende mediakanalen het beste passen bij de strategie zodat we uiteindelijk de gewenste doelgroep kunnen bereiken én overtuigen. Zo wordt het behalen van de beste ROI een fluitje van een cent!

Channel-ready Video Production

We maken het productieproces van onze videoproducties efficiënt door te werken met game-changers. Ook filmen we het beeldmateriaal direct in alle concepten en formats, die nodig zijn voor de verschillende distributiekanalen. Wil jij bijvoorbeeld een brede social media campagne opzetten inclusief Instagram stories? Dan schieten we de content zowel horizontaal als verticaal zodat je beeldmateriaal optimaal is voor beide kanalen. Door middel van channel-ready videoproductie zorgen we ervoor dat jouw video het juiste formaat krijgt en perfect aansluit op het kanaal waarop de content online gaat.

Icon@2xCreated with Sketch.

Analyze data & optimize

Een video begint pas echt te leven wanneer deze online staat. Is het beeldmateriaal gelanceerd? Dan testen wij de effectiviteit van de content en meten we de video’s aan de hand van de nieuwste technologieën. Op deze manier blijven we deze inhoudelijk optimaliseren. 

 

Video’s kun je op veel verschillende manieren analyseren. Zo kun je kijken naar het aantal views, het uitvalspercentage per seconde, het aantal gebruikers dat de call-to-action te zien krijgt, maar ook kun je kijken naar het percentage van de gebruikers die de video volledig uitkijkt. Dit is allemaal relevante informatie waarop de video kan worden geoptimaliseerd.

 

Door middel van eye-tracking bepalen we waar de hotspots van de video zitten en controleren we of de call-to-action goed door de gebruikers wordt ontvangen. Bovendien kunnen we met deze technologie de hersenactiviteit meten. Daalt deze na een bepaalde scène of shot? Dan weten we welk aspect van de video geoptimaliseerd moet worden. 

It’s time to stop scrolling and start making!