We are A CREATIVE TEAM that loves human data and results.

What we do

About us:

Suepar is afgeleid van het Spaanse ‘Pareja Sueños’ en betekent ‘droompaar’. Het droompaar Berrit en Neville zetten sinds 2012 hun talent en passie voor video in om verhalen van merken te vertellen op een visuele manier.

Wij zijn betrokken in het gehele productieproces: van het bedenken van het eerste concept tot het uitwerken van het uiteindelijke eindproduct. Wij maken video’s die echte waarde toevoegen aan jouw merk. Waar we ijzersterk in zijn? Denk aan online commercials, corporate films en content series. Maar ook nieuwe uitdagingen gaan we zeker niet uit de weg!

 

Suepar at Endeavour Group:

Suepar is sinds 2019 aangesloten bij de Endeavour Group: een one-stop shop voor integrale marketing en communicatie met specialisten op het gebied van online marketing, webdesign en development, influencer marketing, e-mailmarketing en branding en strategie. Samen met de Endeavour Group brengt het team van Suepar jouw verhaal de wereld in!
0
Years of experience

Skillset

Production
Post Production
Storytelling
Creative Directions
Film Directors
Screenplay

Suepar Stars
Suepar bestaat uit een klein, maar gezellig en creatief team. Iedere Suepar-star beschikt over zijn eigen unieke kwaliteiten. Wij bundelen onze talenten en leveren op deze manier het beste resultaat. Maak kennis met het team!

Berrit Blok

Managing Director

Aka Berry from the Blok. Deze vrolijke work-a-holic weet precies wat ze wilt en gaat altijd voor het uiterste. Zo maakt ze al je wensen waar! 

Neville Arents

Creative Director

Neville is creatief, muzikaal en sterk in concept creatie. Sinds het begin van zijn carrière bij Suepar is hij verantwoordelijk voor een berg aan inspirerende beelden en verhalen! 

Noah Suhartono

Video Maker

Noah is misschien nieuw bij Suepar, maar is zeker niet nieuw in the world of video. Hij is creatief, denkt out-of-the-box en zal je zeker verrassen met zijn kwaliteiten. 

Floor Brink

Producer

Floor is sterk met lijstjes en strakke planningen. Ze houdt overzicht op elke productie en zorgt dat je precies weet wat je kunt verwachten op welk moment. 

Our Office